Skreddersydde løsninger

Vi tar på oss oppgaven med å designe skreddersydde løsninger for ditt prosjekt. Det starter med et blankt ark og utvikler seg til et konsept som realiserer byggherres visjon.

Vår fremgangsmetode

I Robustas tenker vi holistisk og helhetlig i alt vi gjør. Vi vet at et produkt er kun godt nok hvis det kan imøtekomme krav fra alle brukerne underveis i livsløpet.

1. Innstikt

Vi har bred innsikt i krav og regler som finnes til vei og infrastrukturprosjekter som legger grunnlaget for et godt prosjekt.

2. Definere

Sammen med kunde og byggherre setter vi så opp en klar plan for hva vi skal levere og gjennomfører alle tekniske avklaringer på et tidlig tidspunkt i prosessen.

3. Designe

Deretter blir alle komponenter designet og tilrettelagt for de kravene som akkurat dette prosjektet gjenspeiler. Her bruker vi godt gammelt verktøy som penn og papir, men også CAD verktøy som forenkler produksjonen.

4. Bygge

Vi bygger prototype og tester alle komponenter i installasjonen hvor vi ser dette som nødvendig.

5. Produksjon

Vi går så over til produksjon og sender alt med montasjeanvisning til anleggsplassen.

Vi har tett kontakt med en rekke produsenter med ulike tilvirkningsmetoder i inn og utland og finner kreative metoder for å få løst oppgaven på mest mulig effektiv måte. Med produksjon i nærhet til markedet sikrer vi rask leveranse.
Ta kontakt for mer informasjon

Se noen av våre referanser