Ledelys

LED Runner er et ledelys designet i Norge. Løsningen består av to kjerne komponenter – en syrefast monteringsskinne og en homogen LED RUNNER. Monteringsskinnen er optimalisert for hurtig montasje på vegg og har integrert stål strips for feste av LED. Lyskilden er utviklet for å tåle de tøffe forholdene i norske tunneler – der lysflux, materialkvalitet og IP sertifisering sikrer riktig egenskaper og lang levetid. LED Runner® leveres med redundant forsyning.

Rømningslys som muliggjør selvberging i tunnel er essensielt i en nødssituasjon. Vi ønsket å utvikle et ledelys som kan øke sikkerheten i flest mulig veitunneler uavhengig av tunnelkonstruksjon og kunne monteres enkelt. Enten som rehabilitering i en eksisterende tunnel eller i en helt ny tunnel.

Vi stilte spørsmålet: hvordan kan man løse dette på best mulig måte med tanke på installasjon og vedlikehold med færrest mulig komponenter samtidig som vi overholdt alle krav? 
Svaret på dette ble Robustas LED Runner.

→ Ingen løse komponenter
→ Rask og enkel montering
→ Tilrettelagt for vedlikehold og service
→ Konkurransedyktige priser

LED Runner stripe

LED Runner stripen blir levert på trommel i riktige lengder ferdig terminert. Dersom det likevel må gjøres lokale tilpasninger kan LED stripen kuttes og termineres på stedet uten spesialverktøy. På en pall kan du få 900 meter ledelys.

Monterringsskinne

Vår patenterte monteringsskinne kommer klar til montering på pall og kommer i de lengdene som er ønskelig. Et produkt, ingen løse deler.

Spesifikasjoner

LED Runner stripe:

IP Grad
IP66 og IP68, inkl
spyling med 150 bar på 1 meters avstand

Levetid
50.000 h ved L70

Lumen per meter
200-300 lumen

Lengde
25-125 meter

Farge
Kald Hvit

Garanti
2 år til 5 år

Kelvin
5000k

IK-Grad
Klasse 10

Strømforsyning
24vdc

Gir ingen støy i frekvensområdet til nødnettet

Godkjent NEK/EN 60598-2-22

CE merket

LED Runner monteringsskinne:

Matereial
Syrefast stål A316L

Antall klips per meter
4

Lengder
Opptil 3 meters lengder

Se noen av våre referanser